Marknads produkter

I första hand säljer jag dessa produkter under marknader i Österbotten. En stor del av produkterna har du möjlighet att lära dig tillverka själv i de kurser jag håller.

-inga tillsatser
-inga koncerveringsmedel
-inga artificiella dofter

Jag vill tillverka hållbara och rena produkter som är-lokalproducerade
- tillverkade av ekologiska råvaror så långt som möjligt
-färger och egenskaper från vilda växter
-dofter från eteriskaoljor (använder dofter enbart i örtschampo, deodoranten och fotbadet då mäst för de eteriska oljornas egenskaper)

Eftersom de kurser jag vanligtvis håller är avbokade pga Corona så är det nu möjligt att beställa hem av mina produkter med en postavgift på 5,90€ inom Finland. Betalning möjlig genom MobilePay, pengaöverföring till mitt konto eller faktura (tillkommer faktureringsavgift på 3,50€)

Här nedan finns två filer med mina produkter. Lagret är inte stort, så vågar inte lova att alla produkter finns tillgängliga hela tiden. Ta kontakt per eposten ida @ naturskafferiet.fi om du är intresserad av att köpa något.

  • Naturkosmetik
    Här finns naturkosmetik som tillverkas i små mängder, främst till salu under marknader. Alla produkter har en förankring till naturen, genom doft, färg eller egenskap. Innehåller inga tillsatsämnen
  • Ätbart från naturen
    Mathantverk i liten skala. Främst till salu under marknader. Finns det behov av större mänder till restauranger så kan man fråga offert per epost.