Marknads produkter

Tillverkningen av marknadsprodukter ligger på paus för tillfället, jag säljer enbart bort det som redan finns i lager. Färsk och torkad svamp finns dock att köpa av min man, ta kontakt med mig så ger jag vidare beställningen.

(uppdaterat september 2021)

Ida

------

I första hand säljer jag dessa produkter under marknader och Reko i Österbotten. Men pga rådande Corona så är marknaderna nu väldigt få och det är nu möjligt att köpa produkterna rakt från mig.


Jag vill tillverka hållbara produkter som är

-lokalproducerade
-tillverkade av ekologiska råvaror så långt som möjligt-färger och egenskaper från vilda växter
-dofter från eteriskaoljor (använder dofter enbart i örtschampo, deodoranten och fotbadet då mäst för de eteriska oljornas egenskaper)

för mig är de även viktigt att av produkterna är rena och därför

-inga tillsatser
-inga koncerveringsmedel
-inga artificiella dofter

Det nu möjligt att beställa hem av mina naturkosmetik-produkter med en postavgift på 5,90€ inom Finland. Betalning möjlig genom MobilePay, pengaöverföring till mitt konto eller faktura (tillkommer faktureringsavgift på 3,50€)

Här nedan finns två filer med mina produkter. Lagret är inte stort, så vågar inte lova att alla produkter finns tillgängliga hela tiden. Ta kontakt per eposten ida @ naturskafferiet.fi om du är intresserad av att köpa något.

  • Naturkosmetik
    Här finns naturkosmetik som tillverkas i små mängder, främst till salu under marknader. Alla produkter har en förankring till naturen, genom doft, färg eller egenskap. Innehåller inga tillsatsämnen
  • Ätbart från naturen
    Mathantverk i liten skala. Främst till salu under marknader. Finns det behov av större mänder till restauranger så kan man fråga offert per epost.