Tervetuloa!

Naturskafferiet mikä tarkoittaa Luonnonruokakomeroa, on Pohjanmalla toimiva yhden hengen yritys. Suomessa metsät ja puhdas luonto ovat olleet aina meille tärkeitä, sieltä olemme poimineet talteen niin sienet, kuin marjatkin, rakennustarpeita unohtamatta.

Luonnon tarjontaa voi hyödyntää myös erillaisilla villivihanneksilla ja luonnonyrtteillä, joita voi käyttää, ei pelkästääm ruoanlaittoon, vaan myös yrttiapteekkiin ja luonnonkosmetiikkaan.

Luonnolla on itsessään myös parantava vaikutus ihmiseen; pelkkä metsässä liiikkuminen saa meidät voimaan paremmin, stressitaso laskee ja sydämenrytmi tasantuu

Naturskafferiet tarjoaa:

  • kursseja missä opitaan esimerkiksi miten luonnonkasveja ja yrttejä voi käyttää luonnonkosmetiikassa, ruoassa tai yrttiapteekissa
  • metsäkylpy missä painopiste on empowerment ja luonnossa oman paikkansa löytäminen. Teemme rauhallisia käveyretkiä luontoon, missä mieli lepää. Läsnäolon ja aistien kehittäminen ovat keskipisteenä.

Otathan rohkeasti yhteyttä.


Welcome!

Naturskafferiet or Naturespantry (translated to english) is a one person company in ostrobotnia, Finland. In Finland our nature has always been important, much for the timber and the berries. For me nature is so much more than just trees and berries. The forest provide us with a lot of food, medical herbs and wellness just by spending time in it. And my wish is that more peolpe learn to appreciate it.

Naturskafferiet offers:

  • courses in how to use wildplants in food, wildherbs in cosmetics or how to use them in your own home pharmacy.
  • forestbathing. The focus is on empowerment and findig your place in nature. We walk slow walks in the forest and practice our senses and calm our minds.

You are welcome to contact me for more information

Best regards

Ida Holmström

+358 (0)50 4613040

email: info @ naturskafferiet.fi

Follow us: