Naturkraft
Naturkraft är ett nytt sätt att vistas i naturen, att vara medveten och använda våra sinnen, interaktera med naturen. Att lära sig stanna upp och bara vara, släppa oro och onödiga tankar en stund och ta del av skogens visdom.
Vi vandrar långsamt i vacker natur och ni får inbudan att göra olika övningar i skogen. Som anslutning på vår träff sitter vi ner för att dricka örtte med vilda örter som jag plockat och tillrett. Detta kan vara ett nytt sätt för dig att hitta nya sätt för återhämtning, ett sätt att lära dig uppleva naturen eller ett för att att lära dig mera om dig själv.
Nu om nånsin behöver vi stärka vår kontakt med naturen, stärka immunförsvaret och ta hand om oss själva. Detta är ett bra sätt för miljömedvetna företag att ordna må-bra dagar där man kan använda den närliggande naturen satidigt som man håller säkerhetsavstånden. Även möjligt att kombinera Naturkraft med tex kaffe kok över öppen eld, mattillverkning eller plocka eget vildörts-te.

För offert till en grupp privatpersoner eller på tex måbradagar för företag ta kontakt så skräddarsyr vi Ert paket och räknar ut ett pris.