kurs1

Välkommen på Naturkraft våren 2020!

Naturkraft är ett nytt sätt att vistas i naturen, att vara medveten och använda våra sinnen. Vi kommer träffas fem gånger ute i naturen för att öva på att vara närvarande och bromsa tempot. Du kan läsa mera om Naturkraft här.

.
Vi vandrar långsamt i vacker natur och gör olika lugna övningar ett nytt sätt för dig att hitta nya sätt för återhämtning, ett nytt sätt att lära dig uppleva naturen eller ett nytt sätt att lära dig mera om dig själv.
Vid varje tillfälle har jag med örtte till oss alla som vi avslutar vår träff med, vill man ha kaffe eller egen fika så är det fritt fram att ta med. Övrigt att tänka på är att klä sig varmt och ta gärna med ett sittunderlag om du har. Kläder efter väder är en viktig del när man är ute i naturen, även Naturkraft i regnväder har mycket att ge.

Vi kommer besöka olika plater i Österbottens natur. Olika miljöer varje gång, för nya intryck och övningar. Platsen meddelas till deltagarna per e-post

  • 22.3 söndag klockan 13-16 Nykarleby kommun
  • 4.4 lördag klockan 14-17
  • 15.4 onsdag klockan 18-21
  • 24.4 fredag klockan 18-21
  • 4.5 måndag klockan 18-21

Varje tillfälle beräknas ta 2-3h och anmälan görs för enskillt för varje tillfälle. min antal deltagare är 5 och max 10

Varje tillfälle kostar 25€. Betalas kontant. kortbetalning också möjlig eller via faktura (tillkommer fakturenigsavgift)

Anmäl dig här